Семинари

Най-често хората се запознават с Олег Торсунов в контекста на опитите си да разберат причините за своите психологически проблеми, да разрешат трудни конфликтни ситуации в семейните си отношения или да подобрят здравето си, когато класическата медицина е неспособна да помогне. За щастие д-р Торсунов има отговори на поставените въпроси и готови решения за повечето житейски случаи.

Неговите най-известни семинари са: „Азбука на успеха“, „Качества на характера“, „Преодоляване на стреса“, „Преодоляване трудностите на съдбата“ и супер популярния цикъл „Тайни на хормонията в семейството“, „Щастливият семеен живот“, „Строеж на отношенията в тежките периоди от живота“. Много хора отбелязват, че след като са започнали да слушат лекциите на д-р Торсунов, техният живот е започнал много силно и бързо да се променя в по-добра посока.

През 2016г. д-р Олег Торсунов посети за първи път България, за да представи семинара „Развитие на личността“ в три поредни дни (20-22.02) в НДК пред широката аудитория от мислещи и развиващи се личности. Темите привлякоха хора, желаещи да работят върху себе си, които не са съгласни със своята жизнена ситуация и искат да я променят в личен, в професионален и в здравословен план. Защото лечението на тялото е непълно без лечение на духа, емоциите и ума. Участниците се насладиха на добра и приятелска атмосфера и имаха въможност да зададат въпросите, които ги вълнуват.

С радост ви информираме за предстоящия Втори семинар на д-р Олег Торсунов в България, който ще се състои на 27-29.01.2017г. Темата, която авторът ни е подготвил този път е “Преодоляване на стреса”, а мястото на срещата е в НДК.

Повече информация относно събитието можете да прочетете ТУК.

Участниците в семинара ще се насладят на добра, приятелска атмосфера, ще имат въможност да зададат въпросите, които ги вълнуват.

За повече информация:

Билети от Sabitie.bg: https://goo.gl/nYYc1r
Билети от Eventim: https://goo.gl/HG4ehB

F: www.facebook.com/torsunov.bg
H: www.blago.bg
E: info@blago.bg
T: 0878.62.02.91